19 december 2012

Lekdejt

Tiden bara springer och en annan fattar inte ens att dagarna går, allt mest flyter samman till en och samma gröt. Tagit en del kort har jag i alla fall gjort men sen ska man också få tiden (och orken) till att sätta sig och publicera nåt av dem också :)

I måndags hade vi en helt underbar dag. Caspers kompis från förskolan kom förbi för en lekträff. Della och Casper körde järnet och busa till max. Cleo och Vanna tog del hela lite lugnare och sov bort en del , vilket gjorde att vi mammor fick lite tid till en babbla en massor. En mycket trevlig och uppskattad dag som vi redan nu bestämt att göra om efter jul/nyår. Det är så roligt när barnen hittar varandra och att vi som vuxna då kan förstärka det lite extra med att även träffas privat. Sen var det super trevligt att själv få lite vuxen sällskap och få lära känna Elin ännu mer. Jag hoppas på många fler trevliga träffar tillsammans.

Casper & Della lekte båt

Tisdagen blev det frissan för mig och självklart skulle min lilla sessa inte vara samarbetsvillig och var vaken under hela tiden. Inget att rekommenderas att ha med lilla tjejen när man själv ska färga och klippa håret. Idag blev det inhandling av sista julklapparna (allra sista får jag/vi köpa på lördag när vi ska handla maten) och kära mamma var med, mysigt att få lite tid med henne också.

Annars har dagarna bestått av en hel del bus och hyss. Cleo har nu blivit som en manisk apa och klättrar på allt, det värsta är att hon inte riktigt har balansen och ramlar ofta och slår sig en del. Men det är svårt att vara med jämt och förhindra olyckorna, förhoppningsvis lär hon sig snart och fixar balansen lite bättre.

Bjuder på lite gott & blandat...


Tittar på bilar på datorn med pappa! 



Det är så härligt nu när man kan sitta upp och leka helt själv!

/L




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar